sábado, 4 de octubre de 2008

Sebastià Barceló: "De quin color és la sort?". Editorial Moll.


L'Editorial Moll acaba de publicar, dins la col·lecció Sol Alt,



De quin color és la sort?
(Recreació d'un conte oriental)
de
Sebastià Barceló



Una bella narració que mostra com l'amor, la lleialtat, la solidaritat i la veu de l'experiència ens ajuden a mirar endavant amb l'esperança certa que d'una contrarietat present en pot venir una nova il·lusió més sòlida i engrescadora.

Informació del llibre:

En Kao és un jove xinès, d'un poble rural de la Xina imperial. Té tota la vida per davant i molts de somnis. Li agraden els cavalls i està decidit a viure una existència plena d'aventures i viatges. Però ha d'aprendre que de vegades se'ns presenten situacions inesperades. El que ell considera una desgràcia, es pot convertir en una gran sort? Si hem de renunciar a una passió, és possible que ens esperi una nova il·lusió encara més engrescadora? L'amor del pare, la lleialtat i solidaritat dels amics, l'experiència de la gent gran, la saviesa continguda en els proverbis, i sobretot l'amor d'una noia molt especial l'ajuden a superar els problemes i a trobar un camí ple
de felicitat.


Informació de l'autor:
Sebastià Barceló ha participat dels moviments de mestres compromesos amb la renovació educativa, el canvi social i la lluita contra l'autoritarisme: Educació per a la Pau (EDUPAU), Resolució de Conflictes (RC), Programa Intercultural d'Educació per a la Pau Vivim plegats del Govern de les Illes Balears, Carta de la Terra de Nacions Unides. De quin color és la sort? ha estat concebut, precisament, com una aportació als materials per a la Carta de la Terra, un projecte promogut amb la finalitat d’educar la consciència i la responsabilitat planetàries.


Format: 21 x 13 Pàgines: 142 Distribució: 01-10-08 Preu: 10 Eur. (IVA inclòs)