martes, 23 de septiembre de 2008

Festival Ping!08 a Mallorca


Isabel Oliver, Tina Horne, Antoni Oliver i Joana Lluïsa Mascaró




La consellera d’Economia i Turisme, Isabel Oliver, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, la presidenta de l’Associació Cultural Sa Taronja, Tina Horne, i el director gerent de l’INESTUR, Antoni Oliver, han presentat avui la programació de la cinquena edició del Festival PING!08, que tindrà lloc a Mallorca del 3 al 26 d’octubre
En el Festival d’Art i Música experimental, hi participaran una cinquantena de creadors multidisciplinars. Enguany és la primera vegada que els artistes més avantguardistes procedents d’Alemanya, Bèlgica i Mallorca es reuneixen junts en un triangle de creativitat que situarà Mallorca entre els indrets que més aposten per les expressions contemporànies d’art new media.

Durant la presentació la consellera d’Economia i Turisme, Isabel Oliver, ha destacat la importància que suposa un festival experimental d’aquestes característiques per a la promoció turística, ja que, a més de reforçar Mallorca com a destinació cultural, els tallers, les exposicions i les actuacions tindran lloc a Mallorca durant el mes d’octubre, la qual cosa ajuda a l’anomenada desestacionalització. Per la seva banda, la consellera de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, ha volgut incidir en la necessitat d’un esdeveniment cosmopolita d’art experimental com el PING, ja que converteix Mallorca en l’eix cultural de trobada i producció creativa d’avantguarda.

El festival PNG!08 es presentarà el proper dijous a Palma, en el Teatre Xesc Forteza, i començarà dia 3 d’octubre a l’Associació Cultural Sa Taronja d’Andratx.