miércoles, 10 de septiembre de 2008

Jocs Populars de Mallorca al Passeig d'Es Born.

Els infants podran gaudir aquest dissabte de diferents jocs tradicionals organitzats amb motiu de la Diada de Mallorca
El Corte Inglés, juntament amb el Departament d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, uneixen esforços per organitzar una proposta atractiva i divertida: la I Jornada dels jocs populars de Mallorca, un acte que s’emmarca dins les celebracions de la Diada de Mallorca.

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports (IME), està integrada per jocs tradicionals de la nostra illa, distribuïts en diferents zones perquè els més petits de la casa gaudeixin d’activitats que es transmeten de generació en generació, afavorint l’activitat física d’una forma recreativa.

La consellera d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, M. Dolça Mulet, el director insular d’Esports, Antoni Seguí, el responsable de Relacions Externes de El Corte Inglés, Antonio Sánchez, i el regidor d’Esports ide l’Ajuntament de Palma i president de l’IME, Baldomero Oliver, han presentat avui al centre comercial aquesta primera jornada que espera reunir un nombrós públic infantil i adult.

El passeig des Born serà l'escenari triat per a aquesta jornada en la qual els nins i nines de totes les edats podran practicar un gran ventall de jocs. Carreres de sac, saltar a la corda, encistellar cercles en un bastó, jugar als bastonets o demostrar la punteria amb les bitlles són algunes de les activitats que estan programades per a tot el matí del dissabte. A més, hi haurà obsequis i diferents sorteigs per a tots els participants. L'esdeveniment començarà a les 10.30 i acabarà a les 13.30 hores.